Sillis

Sillis

Pörssin 50. vuosijuhlasillis järjestetään sunnuntaina 25.11.2018 teemalla Säkit täynnä rahaa! Tämä juhlavuosi on erityinen ja unohtumaton Pörssin historiassa, ja siihen kuuluvasti myös sillis tulee nyt suurempana kuin koskaan ennen. Tutun paljuilun ja saunomisen lisäksi silliksellä tullaan näkemään paljon uutta ja yllättävää sekä monenlaisia huikeita aktiviteetteja. Mutta missä tämä spektaakkeli järjestetään?  Ja mikä tärkeintä, NÄR BÖRJAR?

Pukukoodina on haalarit + gatsby - tai mitä vaan! Koska vuodenaika on kylmä ja säätila epävakaa eikä mikään tila kata kaikille jatkuvaa lämpöä, suosithan lämmintä varustetta mukaan koko päiväksi. Lisäksi, jos vaarana on, että paljuhammasta alkaisi kolottamaan, otathan varmuuden vuoksi myös paljukamat messiin. Kaiva sisäinen Pörssi-gatsbysi esiin ja ole valmis jopa 8h kestävälle elämäsi onnellisimmalle iltapäivälle!

Bussit lähtevät Matkakeskukselta porrastettuina klo 12:00 ja 12:30. Bussit takaisin päin lähtevät klo 19:00 ja 19:30.

Bar Revolutionissa vätköillään ennen jatkoja ja sillisjatkoille pääsemme laulamaan karaokea ja pitämään hauskaa Freetimeen klo 22:00!

Pörssin jäsenet ovat oikeutettuja lunastamaan itselleen sillisrannekkeen hintaan 10€, joka kattaa silliksellä kaiken tarjoilun! Ranneke maksetaan MobilePaylla koodilla 89144, hinta 10€. HUOM. kommenttikentässä tulee lukea rannekkeen tilaajan koko nimi. Rannekkeet jaetaan iltajuhlassa plaseerauksen mukaisille paikoille. Muille kuin Pörssin jäsenille ranneke kuuluu illalliskortin (140€) hintaan.

Tiedustelut:

Iita Turpela & Oskari Perttilä
Tapahtumavastaavat
tapahtuma@porssiry.fi
0504318989 | 0400536042

Sillisjuhlija reppuselässä
Silliksen juhlijoita
Silliksen juhlijoita ja pomppulinna